Sodelujemo

Dobrodošli v Lovski koči na Javorču

Konec leta 2020 je Media butik doo prevzel najem  Lovsko kočo na Javorču , ki je v lasti Lovske družine Gorenja vas. Javorč (901 m) je priljubljena pohodniška točka, v Lovski koči pa se bomo potrudili, da bomo pohodnike in druge obiskovalce tudi lepo sprejeli in dobro postregli.

Vrata koče so odprta ob petkih od 15. do 22. ure, ob sobotah od 10. do 22. ure, ob nedeljah od 10. do 20. ure in ob praznikih od 10. do 18. ure. Za najavljene skupine smo na voljo tudi med tednom.

Obiskovalci so navdušeni nad našimi domačimi cimetovimi rolcami, ocvirkovimi šapcami, čokoladnimi rožcami, Javorškimi štruklji, jedmi na žlico, suhimi klobasami z zaseko, sadnimi pouštrčkii in drugimi dobrotami.

    

 

Javorč v pogorju Žirovskega vrha lahko obiščete iz več smeri, najbolj priljubljeni sta iz Žirov in Gorenje vasi. 

Trudili se bomo, da bomo gostiteljski ponudniki dodali tudi zasebno druženje ob glasbi, klepet z zanimivimi gosti, razstave in dogodke.

Če bi pod našo streho radi praznovali s prijatelji, vas bomo veseli. Gostimo lahko do 50 oseb in vas pogostimo z izbrano hrano.

Nadihajte se svežega zraka na 901 metrov, objemite grič, ki ponuja izjemne razglede in poti.

Ob vhodu v kočo vam bo na voljo vpisna knjiga, kjer boste lahko beležili svoje prihode. Ob koncu sezone bomo tiste z največ vpisi, nagradili. Boste ravno vi prejeli »javorški pušeljc«? 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736 ali 051 697 737.    

Share

Butična ponudba poslovnih znanj

AKTUALNO

Novo v Media butiku:

NUDIMO NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA z opremo (ključavnica, čelada, polnilec baterije in nosilca za prevoz kolesa z montažo na vlečno kljuko). Rezervacije in informacije na 051 697 737.

 

 

Stopite v stik z nami

Vse pravice pridržane, 2016