Sodelujemo

12. JERBAS DOMAČIH - Bošč u našm konc

Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Gorenja vas - Poljane pripravlja že 12. božični koncert JERBAS DOMAČIH, ki bo v nedeljo, 22. decembra 2019, ob 16. uri v telovadnici OŠ Poljane nad Škofjo Loko.

Rdeča nit letošnjega jerbasa bo "Bošč u našm kraj". Za dobro voljo in izvirno besedilo bosta na odru skrbeli domačinki Olga Šubic in Ela Tavčar, ki bo vezne niti pisala v sodelovanju s Tončko Oblak, ki vsako leto z izbranim besedilom poskrbi za obilico smeha in življenjskih naukov.

Glasbeni gostje, ki na našem odru igrajo in pojejo v živo bodo: Ansambel dveh dolin, TIK-TAK, Zarja, Cita in Jože Galič, Tamburaška skupina Dupljak, Topliška pomlad, osrednji gost z daljšim glasbenim programom pa bo ansambel Spev.

Prodajna mesta vstopnic: gostilne Na Vidmu Poljane, Lipan Hotavlje, Kavarna Ajda Gorenja vas, Bife bencinskega servisa OMV Škofja Loka, Loška zadruga Trata in KGZ Poljane.  Lahko vam jih pošljemo tudi po pošti, če nas pokličete na 051 697 736 ali 051 697 737.

Vstopnice so lahko tudi lepo darilo. V predprodaji je zanje potrebno odšteti 8 evrov, na dan koncerta bo njihova cena 10 evrov.

Zlati pokrovitelji koncerta so podjetja: 

POLYCOM iz Poljan (https://www.polycom.com), 

GAJLES iz Tržiča(http://www.gajles.si/) in

AVTO LUŠINA iz Gosteč pri Škofji Loki (http://www.avto-lusina.si/).

 

 

Share

Butična ponudba poslovnih znanj

AKTUALNO

Novo v Media butiku:

NUDIMO NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA z opremo (ključavnica, čelada, polnilec baterije in nosilca za prevoz kolesa z montažo na vlečno kljuko). Rezervacije in informacije na 051 697 737.

 

 

Stopite v stik z nami

Vse pravice pridržane, 2016